witajcie
Cytat z Paweł Myłka data 14 kwietnia, 2022, 12:15 pmWitam wszystkich zainteresowanych utworzeniem Samorządu Zawodowego Geodetów i Kartografów.
Nazywam się Paweł Myłka i jestem z Polic (zachodniopomorskie). Uprawnienia 1 i 4, a studia na AGH. To tyle względem krótkiego wstępu o sobie.Na tej stronie opublikowałem swoją wersję koncepcji którą przekazuję wam wszystkim do konsultacji. Nadmieniam że każda rzecz jest do zmiany. Każda rzecz jednak będzie głosowana przez całe gremium. Każdy szczegół i każdy element.
Chciałbym rozpocząć debatę na tym forum. W wyniku debaty i głosowań powstanie nasza uśredniona koncepcja którą wspólnie będziemy przepychać przez Sejm i Senat. Albo jako inicjatywa społeczna, albo poszukamy pomocy wśród posłów i senatorów. Razem damy radę!
Witam wszystkich zainteresowanych utworzeniem Samorządu Zawodowego Geodetów i Kartografów.
Nazywam się Paweł Myłka i jestem z Polic (zachodniopomorskie). Uprawnienia 1 i 4, a studia na AGH. To tyle względem krótkiego wstępu o sobie.
Na tej stronie opublikowałem swoją wersję koncepcji którą przekazuję wam wszystkim do konsultacji. Nadmieniam że każda rzecz jest do zmiany. Każda rzecz jednak będzie głosowana przez całe gremium. Każdy szczegół i każdy element.
Chciałbym rozpocząć debatę na tym forum. W wyniku debaty i głosowań powstanie nasza uśredniona koncepcja którą wspólnie będziemy przepychać przez Sejm i Senat. Albo jako inicjatywa społeczna, albo poszukamy pomocy wśród posłów i senatorów. Razem damy radę!